Hvorfor hedder vi Connected?

Engang hed vi Manipulation A/S. Det var et udmærket selvironisk navn dengang i de glade 90’ere, men tiden løb fra det af flere årsager. Den vigtigste var den stigende rolle, som digitale og sociale medier begyndte at spille i mediebilledet og behovet for at kunne ”connecte” med forbrugerne på nye måder – og at kommunikationen pludselig kunne gå begge veje.

Men det var også, fordi der i nutidens kommercielle kommunikation er et langt større behov for at inspirere end at manipulere, hvis man vil opnå en langsigtet brandpræference og ægte loyalitet.

Derfor skiftede vi navn til Connected med det formål at skabe værdifulde relationer mellem brands og mennesker.

Integreret kommunikation

Vi hedder Connected, fordi vi stræber efter at forbinde dit brand med dine forbrugere gennem indsigtsbaseret strategi og kreativitet. Vi forbinder også de rigtige medieaktiver til integrerede kampagner, der skaber meningsfulde sammenhænge mellem traditionel AtL, SoMe/Digital og BtL. Denne sammenhæng bliver større og mere effektiv end summen af dens komponenter, hvis den forbindes rigtigt.

Læs mere

… OG GODE FORBINDELSER!

Vi er også forbundet med hinanden i hverdagen, hvor vi arbejder mere på kryds og tværs end de fleste andre bureauer – og vi er ligeglade med, hvem der kommer med den bedste idé. Vores navn er også baseret på vores ambition at forbinde os selv med de bedste talenter og specialister, som vores branche rummer og på at ”connecte” med de bedste kunder, der har viljen og modet til at gøre en forskel. Og endelig connecter vi løbende med de nyeste tendenser og den nyeste teknologi, der kan gøre os endnu bedre til alt det ovenstående. Så er du en potentiel kunde, samarbejdspartner eller kollega hører vi gerne fra dig

Kontakt os

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

CONNECTED
St. Kongensgade 59E
1264 København K
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
[email protected]

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED
KOMPENDIUM

INTEGRERET KOMMUNIKATION

Hent vores gratis kompendium her og kom et par spadestik dybere ned i Integreret Kommunikation.

HENT KOMPENDIUM