#branding #content marketing #integreret kommunikation #some #strategi #web

En inspirationskampagne, der slår et slag for silden

BAGGRUND

Gennem historien har silden både været en stabil del af vores kost og en af vores største eksportvarer. Men i dag er forbruget faldende – især blandt den yngre del af befolkningen – og silden er gået fra at være en hverdagsspise til noget, som man mest spiser til højtider såsom jul og påske.

Det ville Sildebranchen i Danmark, der er en sammenslutning af fiskere, producenter og produktorganisationer, gerne gøre noget ved.

LØSNING

I en tid, hvor alle forbrugertendenser taler i retning af sunde, klimavenlige og bæredygtige råvarer burde silden være en oplagt proteinkilde – men de fleste forbrugere vil hellere inspireres end belæres.

Derfor tog vi udgangspunkt i at skabe en masse food-appeal i form af nogle fantastiske silderetter – i første omgang sammen med kokken Mikkel Karstad. Smukke madbilleder af lækre, men opnåelige retter, fanger opmærksomheden, der så derefter understøttes af de faktuelle budskaber omkring bæredygtighed, klima, sildens indhold af vigtige fedtsyrer, vitaminer og mineraler etc.

Omdrejningspunktet for kampagnen er vildmedsild.dk, hvorfra opskrifterne og alle de interessante facts formidles gennem de sociale medier samt i bannerannoncer.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

TBWA/CONNECTED
St. Kongensgade 59E
1264 København K
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@tbwa.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED