#branding #integreret kommunikation #some

Toyota Yuko – Lancering af en ny delebilsordning

Hvordan lancerer man noget så nyt og innovativt som en delebilsordning for virksomheder? Og hvordan får man både virksomhederne og deres ansatte til at købe ind i tanken?

Lancering af en ny delebilsordning

Yuko er Toyotas nye delebilskoncept til virksomheder og deres medarbejdere. I løbet af arbejdstiden kan medarbejderne frit disponere over en række moderne hybridbiler i forbindelse med arbejdsrelaterede ærinder. Og efter arbejdstiden kan medarbejderne bruge bilerne privat mod en beskeden kilometersats. Bilerne bookes via en app, der også registrerer og afregner antallet af kørte kilometer.

Opgaven

Hvordan skaber man kendskab til noget helt nyt? Og hvordan gør man YUKO relevant overfor både virksomhederne, men også deres medarbejdere? Og hvordan skaber man både brand-kendskab og opsamler leads samtidig?

Løsningen

Under kampagnesætningen “Firmabil til alle!” blev der først og fremmest udviklet en landing page som kampagnens centrale omdrejningspunkt. Derefter blev der både udviklet en række kampagneelementer til medarbejderne og til virksomhederne – både fysiske, digitale og sociale samt en lille film, der forklarede konceptet.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

CONNECTED
Njalsgade 21G, bygning 5, 4. sal
2300 København S
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@connected.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret sig i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED
Cookies er ikke kun noget vi dypper i kaffen…
Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste og mest relevante brugeroplevelse, ikke for at tæppebombe dig med ligegyldigheder som tak for dit besøg.

Læs mere

 


Hent vores gratis kompendium her og kom et par spadestik dybere ned i Integreret Kommunikation.

 

KOMPENDIUM
INTEGRERET KOMMUNIKATION

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et løbende indblik i vores måde at arbejde på, værdifuld viden om nye tendenser og masser af anden inspiration.

 

NYHEDSBREV
GET YOURSELF CONNECTED!