#branding #content marketing #integreret kommunikation #some #trade marketing

Pinotex/Cuprinol – Inspirationskampagne

Hvordan kan man gøre noget så funktionelt, rationelt og maskulint som træbeskyttelse relevant for kvinder og samtidig iscenesætte produkternes æstetiske kvaliteter?

Baggrund

Træbeskyttelsesprodukter har længe været opfattet som en typisk “mande-kategori”, hvor der blev lagt højere vægt på de funktionelle kvaliteter end på de mange æstetiske muligheder, som de fleste træbeskyttelsesprodukter også rummer.

Løsning

Med det i tankerne udviklede Akzo Nobel, der står bag Nordens førende træbeskyttelsesmærke Pinotex, inspirationsmagasinet “Creative Garden” til både det danske og svenske marked.

Magasinet giver inspiration til at skabe et hyggeligt udemiljø og indeholdt også arbejdstegninger til lækre, rustikke loungemøbler og en pergola som en stilfuld oase i haven.

Desuden blev der udviklet en ny farvepalet med udgangspunkt i tidens nordiske farvetendenser samt givet tips og tricks til at få et perfekt resultat ud af træbeskyttelsen.

Hele tilblivelsen blev desuden dokumenteret i en lille teaserfilm til Facebook.

Fakta

Magasinet “Creative Garden” og den tilhørende teaserfilm blev lanceret som en del af vores kontinuerlige kampagne “Udviklet af eksperter – testet af naturen” og sikrede Pinotex en bredere appel i en større målgruppe end tidligere.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

CONNECTED
Njalsgade 21G, bygning 5, 4. sal
2300 København S
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@connected.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret sig i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED
Cookies er ikke kun noget vi dypper i kaffen…
Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste og mest relevante brugeroplevelse, ikke for at tæppebombe dig med ligegyldigheder som tak for dit besøg.

Læs mere

 


Hent vores gratis kompendium her og kom et par spadestik dybere ned i Integreret Kommunikation.

 

KOMPENDIUM
INTEGRERET KOMMUNIKATION

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et løbende indblik i vores måde at arbejde på, værdifuld viden om nye tendenser og masser af anden inspiration.

 

NYHEDSBREV
GET YOURSELF CONNECTED!