#branding #content marketing #integreret kommunikation #some #strategi #web

Omniveta – Finansiel frihed

Hvordan omsætter man begreber som likviditet, supply chain finance og fakturaafkøb til én samlet emotionel fordel, som langt de fleste små og mellemstore virksomheder gerne vil opleve?

Baggrund

Omniveta Finans udbyder likviditetsløsninger til små og mellemstore virksomheder – primært gennem fakturakøb og supply chain financing. Virksomheden har eksisteret gennem en årrække, men har nu – ikke mindst i kraft af en stor investor i ryggen – fået behov for at finde sit strategiske fundament, definere sit positioneringsmæssige ståsted i markedet og ikke mindst at visualisere dette i en moderne, uhøjtidelig stil, der dog stadig rummer en vis finansiel tyngde.

Løsning

Til det formål skabte vi en helt ny visuel identitet under værdisætningen “Finansiel frihed” (hvilket jo netop er Omnivetas purpose) og dermed skabte en strategisk og taktisk kreativ platform for kommunikationen.

Derudover blev der udviklet en kronologisk go-to-market-strategi på tværs af alle relevante medier – digitale, analoge (annoncer og advertorial), redesign af website inklusive tutorial-film, content-marketing, direct mails, brochuremateriale, kommunikation til Omniveta Finans’ egne kunders/samarbejdspartneres platforme samt brand journalism i relevante fagblade.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

TBWA/CONNECTED
St. Kongensgade 59E
1264 København K
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@connected.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED