#branding #integreret kommunikation #some #strategi

Mondelez – Fra produkt til purpose. Europæisk rebranding af V6

Baggrund

Det internationale tyggegummibrand V6 nyder godt af en relativ høj kendskabsgrad – ikke mindst til produkternes funktionelle, tandhygiejniske egenskaber. Men kommunikationen var blevet lidt støvet og produktfokuseret med tiden, hvorfor Mondelez vurderede, at det var på tide at iscenesætte brandet på en mere tidssvarende og emotionelt funderet måde og med rødder i et tydeligere formuleret purpose.

Løsning

Indsigten bag kampagnen var ganske enkel: At rene tænder og en frisk mund gør os mere tilbøjelige til at smile. Og netop smilet er et udtryk, der gør fantastiske ting for os selv og andre – som Victor Borge sagde, er smilet den korteste afstand mellem mennesker.

Derfor iscenesatte vi V6 som det brand, der hjælper os med at smile mere, i en række korte filmsekvenser med høj frekvens på Facebook, Instagram, Youtube og i udvalgte TV-streamingkanaler.

Fakta

De europæiske markeder tog godt imod kampagnen og implementerede den lokalt, hvor den har kørt med stor succes. Kampagnen vandt desuden Communicator Awards “Award of Excellence” i kategorien “Integrated Campaign”.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

TBWA/CONNECTED
St. Kongensgade 59E
1264 København K
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@connected.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED