#branding #content marketing #integreret kommunikation #strategi #web

FLSmidth – Udvikling af global strategisk brandplatform

Siden 1873 har danske FLSmidth været en af verdens førende leverandører af teknologi, know-how og sågar hele fabrikker til cementindustrien. Og mens det globale behov for cement vil vokse betydeligt i de næste årtier, vil det samme også gælde de udfordringer, der er forbundet med produktionen: Sværere adgang til råvarer, færre energiressourcer samt et øget fokus på de sociale og miljømæssige aspekter af cementproduktion. Det kridter banen op til en hidsig konkurrencesituation.

Opgaven

Så hvordan fører man bevis for, at både kvalitet og hensynet til mennesker og miljø rent faktisk betaler sig selv hjem i det lange løb? Og hvordan bruger man kreative virkemidler overfor ingeniører og investorer, der er mest glade for tal, diagrammer og grafer?

Løsningen

Visuelt brugte vi deres egne velkendte strukturer såsom køletårne, kraner m.m. som grafer og diagrammer for deres resultater, hvilket gav kampagnen et råt industri-æstetisk udtryk.

Under kampagnesætningen “Tomorrow matters” blev der bl.a. udviklet annoncer, bannere og film. Udover at vise sammenhængen mellem FLSmidths måde at gøre tingene på og de imponerende resultater, var formålet også at drive trafik til en landing page, der både fungerer som content base og som genererer leads.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

TBWA/CONNECTED
St. Kongensgade 59E
1264 København K
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@tbwa.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED