#branding #some #trade marketing #web

Fakta – Total rebranding

Hvordan re-positionerer man Fakta fra en hurtig ind-og-ud-butik til et reelt supermarked med et bredt varesortiment? Og hvordan skaber man en ny markedsposition og digital relevans?

Baggrund

Selvom Faktas foregående kampagne “Det tar’ kun 5 minutter” var populær, dalede salgstallene som følge af halvtomme butikker og en generel følelse af, at Fakta mere var en butik til små, hurtige indkøb end et reelt supermarked med et bredt varesortiment – til discountpris. Connected blev valgt til at rette op på det.

Løsning

Og i takt med at Fakta udviklede, udbyggede og anlagde nye butikker, skabte vi en ny markedsposition, som matchede kædens reelle kvalitet, og løftede Fakta op på et højere niveau i kundernes bevidsthed.

Det nye logo (F,-) var første led i rebrandingen, der kom til at omfatte ALT: Løbende taktiske tiltag til at stimulere trafik og salg, skilte, facader, radio, tv, web samt app’en “Mit Fakta”, der kunne hjælpe familier med at planlægge indkøb, lægge madplaner samt ikke mindst at styre økonomien.

Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

HENT BOG

CONNECTED
Njalsgade 21G, bygning 5, 4. sal
2300 København S
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@connected.dk

Vi er et full-servicebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.

 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED
Cookies er ikke kun noget vi dypper i kaffen…
Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste og mest relevante brugeroplevelse, ikke for at tæppebombe dig med ligegyldigheder som tak for dit besøg.

Læs mere

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et løbende indblik i vores måde at arbejde på, værdifuld viden om nye tendenser og masser af anden inspiration.

 

NYHEDSBREV
GET YOURSELF CONNECTED!