Mere inspiration?

Selvom der ikke er to dage, der er ens på Connected, rammer vi alle dage med den samme filosofi – nemlig at skabe positiv forandring for vores kunder ved at bygge værdifulde forbindelser mellem brands, medier og mennesker. Det er der kommet masser af inspirerende artikler, værktøjer og cases ud af og dem har vi samlet i bogen “Lad os ramme dagen”.

Lad os ramme dagen!

Forandring den eneste konstant, som vi kan være sikre på. Nye medier opstår, andre mister deres relevans helt eller delvist – samme gælder kommunikationsbegreber og –metodikker, der skiftevist dømmes inde og ude.

Og udenfor vores og din branche opstår der hele tiden nye forbrugertendenser og forbrugsmønstre, der alle både repræsenterer udfordringer og muligheder.

Så hvordan navigerer du succesfuldt og agilt i denne uoverskuelige buffet af muligheder, barrierer og tendenser? Hvordan lægger du en succesfuld strategi? Hvilke kreative virkemidler skal der til for at trænge igennem støjen og aflevere dit budskab, så det ikke bare skaber kortvarige resultater, men virkelig skaber forbindelser?

Det er nogen af de spørgsmål, som denne bog gerne skulle give dig et par kvalificerede svar på.

 

TBWA/CONNECTED
St. Kongensgade 59E
1264 København K
CVR: 20180900
Telefon 23 72 45 77
info@tbwa.dk

Vi er et full-service reklamebureau, der har specialiseret os i integreret kommunikation.


 
© connected – ALL RIGHTS RESERVED